ES Business Academy - Consultancy - Bolu
ENPlus Sertifikasyonu

ENPlus Sertifikasyonu

EnPlus sertifikasına sahip olarak ürününüzü rahat bir şekilde Avrupa pazarına göndereilibrsiniz. Yerli doğal ürün ve atıklar ile imal edilen pelet ürünleri arz güvenliği bakımından da yüksek bir kaynak olarak bilinir. Türkiye´de ormansal ve tarımsal olan atıkların yeniden işlenmesi ile elde edilen bu ürünler verimlidir, ekonomiktir ve çevresel açıdan size en iyi sonuçları doğurarak gelecek nesillere daha iyi bir çevre, doğa bırakmanızı sağlayacaktır. Ülkemizde imal edilen pellet ürünleri genellikle Avrupa ülkelerine gönderilmektedir.

ENPlus A1 ve A2 Sınıfı Belgelendirme



ES Danışmanlık ile pelet üreticilerin radarında olan EnPlus belgesi adına en uygun seçenekleri sağlamakta ve sizlere sunmaktayız. Ürün belgelendirme hizmetlerimizin sınırsız seçeneği arasına yeni katılan ve bu alanda kısa süre içerisinde bir çok firmaya hizmet verdiğimiz En Plus belgesi ile artan doğal gaz maliyetlerinin neticesinde araştırmalara dahil olanların yeni bir alternatif yakıt keşfetmesi ile ortaya çıkan ısıtma sistemlerinde kullanılan yakıt ürünü peletler için ihtiyaç duyulan bu belge ile ürünün kalitesi ön plana çıkmaktadır. Avrupa Pelet Konseyi (European Pellet Council – EPC) tarafından geliştirilmiş olan bu sistem ile ürünün kalitesini üretici en üst seviye taşımak ister. En kaliteli pelet yakıtını üretenlerin elde edecekleri gelir daha fazla olacak ve ürünlerini tercih edecek olan ülkeler daha fazla olacaktır. Ürünlerin üretim aşamasından son kullanıcıya kadar ulaşması dahil olacak şekilde inceleme altında olduğu bu sertifikasyon süreçlerinde ES'in uzmanları hizmetinizde olmaktadır.

ES Danışmanlık´tan alacağınız ENPlus A1 ve A2 sınıfı belgelendirme süreç kapsamında ürünleri ürettiğiniz pelet tesislerindeki denetlemeler, numunelerin incelenmesi, laboratuar testlerinin yapılması, değerlerin alınması ve sonuçlara bakıldığında uygunluğun sağlanması ile kısa süre içerisinde En Plus sertifikasına sahip olacaksınız.

 

Bu sertifikaya sahip olarak ürettiğiniz ürünlerin, sağladığınız hizmetlerin kalitesini de paydaşlarınıza sunmuş olursunuz. Daha fazla bilgi edinmek ve ENPLUS sertifikasına sahip olan prestij sahibi firmalar arasında yer almak için bize ulaşın.

ES Business Academy - Consultancy - Bolu